enda

Nathan Crowley

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
John Carter 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Public Enemy No. 1 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Dark Knight 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Prestige 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Batman Begins 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Veronica Guerin 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Behind Enemy Lines 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.