enda

Ned Beatty

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drabsafdelingen 1993 Medvirkende Tv-serie
Hør min sang 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed i kugleregn 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Superman på nye eventyr 1980 Medvirkende U/Spillefilm
1941 - undskyld hvor ligger Hollywood? 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Stol på mig 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Ondt blod 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Alambrista - den illegale 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Mikey og Nicky jaget af fortiden 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Slamberten fra Nashville 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Udflugt med døden 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.