enda

Neil Jordan

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Stalker 2019 Instruktion U/Spillefilm
Byzantium 2012 Instruktion U/Spillefilm
Ondine 2009 Instruktion, Manuskript, Producer U/Spillefilm
The Brave One 2007 Instruktion U/Spillefilm
Breakfast on Pluto 2005 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
interMission 2003 Produktion U/Spillefilm
In Dreams 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Enden på legen 1999 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
The Butcher Boy 1997 Instruktion U/Spillefilm
Michael Collins 1996 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En vampyrs bekendelser 1994 Instruktion U/Spillefilm
The Crying Game 1992 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Vi er ikke engle 1989 Instruktion U/Spillefilm
Mona Lisa 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ulvenes nat 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.