enda

Neil Simon

(1927 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hvem støver af nu? 1998 Manus, Producer U/Spillefilm
Brændende kærlighed 1991 Manus U/Spillefilm
Biloxi blues 1987 Manus U/Spillefilm
Max Dugan gør livet lettere 1983 Manus, Producent U/Spillefilm
Helle for Hollywood 1982 Manus, Produktion U/Spillefilm
Gæt, hvem der ligger under sengen! 1980 Manus U/Spillefilm
Et nyt kapitel 1979 Manus U/Spillefilm
California Suite 1978 Manus U/Spillefilm
Mens vi taler om mord 1978 Manus U/Spillefilm
Hvem sover hvor 1977 Manus U/Spillefilm
Middag med mord 1976 Manus U/Spillefilm
Lille mand i knibe 1975 Manus U/Spillefilm
Fang ræven 1966 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.