enda

Neil Spisak

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 Scenograf U/Spillefilm
Battleship 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hancock 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Spider-Man 3 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Forhekset 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Spider-Man 2 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Spider-Man 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
For Love of the Game 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Gift 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Heat 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Afsløring 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Benny & Joon 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
My life 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
En fremmed flytter ind 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.