enda

Neil Travis

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Forvarsel 2007 Klip U/Spillefilm
Terminator 3 - Rise of the Machines 2003 Klip U/Spillefilm
The Sum of All Fears 2002 Klip U/Spillefilm
Edderkoppens spind 2001 Klip U/Spillefilm
Robotmennesket 1999 Klip U/Spillefilm
Stepmom 1998 Klip U/Spillefilm
The Edge - rivalerne 1997 Klip U/Spillefilm
Outbreak 1995 Klip U/Spillefilm
Dødens karteller 1994 Klip U/Spillefilm
Patrioternes spil 1992 Klip U/Spillefilm
Ført bag lyset 1991 Klip U/Spillefilm
Cocktail 1988 Klip U/Spillefilm
Ingen vej tilbage 1986 Klip U/Spillefilm
Marie 1985 Klip U/Spillefilm
Cujo - en hund efter blod 1983 Klip U/Spillefilm
Det store røverkøb 1979 Klip U/Spillefilm
Dødens gab 2 1978 Klip U/Spillefilm
Cowboys 1971 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.