enda

Nelson Riddle

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Og bag dem pifter kuglerne 1969 Musik U/Spillefilm
Naar guldfeberen raser 1969 Musik U/Spillefilm
Mit beskidte job 1967 Musik Tv-film
El Dorado 1967 Musik U/Spillefilm
Spræng speedometret 1965 Musik U/Spillefilm
Robin og de 7 Hood'er 1964 Musik U/Spillefilm
Fire for Texas 1963 Musik U/Spillefilm
Lolita 1962 Musik U/Spillefilm
Elleve i Las Vegas 1960 Musik U/Spillefilm
Den glade gøgler 1958 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.