enda

Nette Ørnbak

(1927 – 1998)

Kostumier, modeskaber. Født 10/2 1927 (Agnete Gudrun Klixbüll) i Brønshøj, død 5/11 1998 i Maos Valley, USA. Gift med instruktøren Henning Ørnbak 1951-70. Mor til Piyannah Ørnbak (f. 1951).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Slægten 1978 Kostumer DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Kostumer DK/Spillefilm
Kys til højre og venstre 1969 Kostumer DK/Spillefilm
I den grønne skov 1968 Kostumer DK/Spillefilm
Historien om Barbara 1967 Kostumer DK/Spillefilm
Ti slips og et hjerte 1966 Medvirkende DK/Kort fiktion
Der var engang 1966 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.