enda

Neve Campbell

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skyscraper 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Company 2003 Loretta 'Ry' Ryan, Producer U/Spillefilm
Scream 3 2000 Sidney Prescott U/Spillefilm
Smid Mona i floden 2000 Ellen, politiinspektør Rashs datter U/Spillefilm
Løvernes konge II 1998 Kiara U/Spillefilm
Wild things 1998 Suzie Toller U/Spillefilm
54 1998 Julie Black U/Spillefilm
Scream 2 1997 Sidney Prescott U/Spillefilm
Scream 1996 Sidney U/Spillefilm
Den onde cirkel 1996 Bonnie U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.