enda

Nicholas C. Smith

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Modig 2012 Klip U/Spillefilm
40 Days and 40 Nights 2002 Klip U/Spillefilm
Hvor lykken er 1999 Klip U/Spillefilm
Sleepers 1996 Klip U/Spillefilm
Dracula 1992 Klip U/Spillefilm
Love crimes 1991 Klip U/Spillefilm
The war of the Roses 1989 Klip U/Spillefilm
Nattens dronning 1988 Klip U/Spillefilm
Spaceballs - rumnødderne 1987 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.