enda

Nicholas Ray

(1911 - 1979)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nick's film 1980 Instruktion
Kongernes konge 1961 Instruktion U/Spillefilm
Bitter Victory 1957 Instruktion U/Spillefilm
Giften i blodet 1956 Instruktion U/Spillefilm
Vildt blod 1955 Instruktion U/Spillefilm
Med løkken on halsen 1955 Instruktion U/Spillefilm
Johnny Guitar 1954 Instruktion U/Spillefilm
Rodeo'ens helte 1952 Instruktion U/Spillefilm
Luftens haarde halse 1951 Instruktion U/Spillefilm
Manden uden hæmninger 1950 Instruktion U/Spillefilm
Lev stærkt - dø ung 1949 Instruktion U/Spillefilm
De lever om natten 1948 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.