enda
Person

Nick Cassavetes

(1959 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
God Is a Bullet 2023 Instruktion U/Spillefilm
The Other Woman 2014 Instruktion U/Spillefilm
My Sister''s Keeper 2009 Instruktion U/Spillefilm
Alpha Dog 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Notebook 2004 Instruktion U/Spillefilm
Blow 2001 Manus U/Spillefilm
She''s so lovely 1997 Instruktion U/Spillefilm
Unhook the stars 1996 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Blindt raseri 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tilbage til virkeligheden 1986 Medvirkende U/Spillefilm