enda

Nick McLean

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spaceballs - rumnødderne 1987 Foto U/Spillefilm
Nr. 5 lever 1986 Foto U/Spillefilm
Goonierne 1985 Foto U/Spillefilm
Alle gode gange to 1985 Foto U/Spillefilm
City Heat 1984 Foto U/Spillefilm
Ud at køre med de skøre 2 1984 Foto U/Spillefilm
Stik, hug og ta' til fange 1984 Foto U/Spillefilm
Staying Alive 1983 Foto U/Spillefilm
Byens bedste horehus 1982 Fotograf U/Spillefilm
Sharkys team 1981 Fotograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.