enda

Nick Moore

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Enough Said 2013 Klip U/Spillefilm
Lille spejl på væggen der 2012 Klip U/Spillefilm
Morning glory 2010 Klip U/Spillefilm
Wild child 2008 Instruktion U/Spillefilm
Madagascar 2 2008 Instruktion U/Spillefilm
Freedomland 2006 Klip U/Spillefilm
Nanny McPhee - den fortryllende barnepige 2005 Klip U/Spillefilm
Hjælp, det er jul! 2004 Klip U/Spillefilm
Love Actually - Kald det kærlighed 2003 Klip U/Spillefilm
About a Boy 2002 Klip U/Spillefilm
Notting Hill 1999 Klip U/Spillefilm
Det' bare mænd 1997 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.