enda

Nick Wechsler

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Host 2013 Producer U/Spillefilm
The Counselor 2013 Producer U/Spillefilm
Magic Mike 2012 Producer U/Spillefilm
The Road 2009 Producer U/Spillefilm
We Own the Night 2007 Produktion U/Spillefilm
Reservation road 2007 Producer U/Spillefilm
AntiTrust 2001 Producer U/Spillefilm
Quills - Marquis de Sades forførende pen 2000 Produktion U/Spillefilm
The Yards 2000 Producer U/Spillefilm
15 Minutes 2000 Producer U/Spillefilm
The Player 1992 Producer U/Spillefilm
Drugstore cowboy 1989 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.