enda

Nicklas Anthony Clark

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fodbolddommeren 2018 Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
PROSPERO 2016 Tonemester DK/Kort fiktion
Helleflynder 2015 Manuskript DK/Kort fiktion
Ødeland 2015 Manuskript DK/Kort fiktion
En chance til 2015 Runner DK/Spillefilm
Sværvægter 2014 Manusforfatter, Producer DK/Kort fiktion
Svage sjæle 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
Zafir 2011 Belysningsmester, Producer, Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.