enda

Nicklas Søderberg Lundstrøm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De forbandede år 2019 Johnny DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Jonathan DK/Spillefilm
Needle Boy 2016 Nick DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Ung mand på café DK/Spillefilm
Sommer 2008 Daniel Tv-serie
Supervoksen 2006 Ymer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.