enda

Nicola Piovani

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kokken 2012 Musik U/Spillefilm
Welcome 2010 Musik U/Spillefilm
Franske forviklinger 2009 Musik U/Spillefilm
Tigeren og sneen 2005 Musik U/Spillefilm
Sønnens værelse 2001 Musik U/Spillefilm
Fiorile, de velsignede - de fordømte 1993 Musik U/Spillefilm
Kære dagbog 1993 Musik U/Spillefilm
Spis mig 1992 Musik U/Spillefilm
Gidsel i Libanon 1991 Musik U/Spillefilm
Intervista 1987 Musik U/Spillefilm
Godmorgen, Babylon 1986 Musik U/Spillefilm
Messen er slut 1985 Musik U/Spillefilm
Kaos 1984 Musik U/Spillefilm
La Trace (Sporet) 1983 Musik U/Spillefilm
San Lorenzo natten 1981 Musik U/Spillefilm
I faderens navn 1971 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.