enda

Nicolai Gunge

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Larger than life 2003 Lyd, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Et lysglimt i mørket 1994 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
2 minutters forskel 1994 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Manden der ikke ville 1992 Klip DK/Eksperimentalfilm
Pigen uden skygge 1990 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.