enda

Nicolai Lok

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sex (oversigt) 2020 Fotograf Fiktionsserie
Sex 1:6 – Hvem kysser bedst? 2020 Fotograf Fiktionsserie
Sex 2:6 – Har du lyst til din kæreste nu? 2020 Fotograf Fiktionsserie
Sex 3:6 – Bodega 2020 Fotograf Fiktionsserie
Sex 4:6 – Alle fucker op 2020 Fotograf Fiktionsserie
Sex 5:6 – Lad os snakke om sex 2020 Fotograf Fiktionsserie
Sex 6:6 – Idiot 2020 Fotograf Fiktionsserie
Breeder 2020 Fotograf DK/Spillefilm
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Fotograf Dokumentarserie
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Fotograf Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Fotograf Dokumentarserie
Fogedretten 2019 Fotograf Fiktionsserie
Fogedretten 1:6 2019 Fotograf Fiktionsserie
Fogedretten 2:6 2019 Fotograf Fiktionsserie
Fogedretten 3:6 2019 Fotograf Fiktionsserie
Fogedretten 4:6 2019 Fotograf Fiktionsserie
Fogedretten 5:6 2019 Fotograf Fiktionsserie
Fogedretten 6:6 2019 Fotograf Fiktionsserie
Næste stop 2018 Fotograf DK/Kort fiktion
Amfi 2018 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Lille danser 2017 Fotograf DK/Kort fiktion
Enten eller 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
QEDA 2017 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Kærester 2016 Cheffotograf DK/Spillefilm
Ud af det blå 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
Zayesh 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Ung mands dans 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
10:01 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
To og to 2011 Belyser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.