enda

Nicolai Lok

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Næste stop 2018 Fotograf DK/Kort fiktion
Lille danser 2017 Fotograf DK/Kort fiktion
Enten eller 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
QEDA 2017 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Kærester 2016 Cheffotograf DK/Spillefilm
Zayesh 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
10:01 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
To og to 2011 Belyser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.