enda

Nicolas Barbano

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Finale 2018 Stillfotograf, Co-producer DK/Spillefilm
A Tribute to J.J. Abrams 2013 Reporter DK/Kort fiktion
Det grå guld 2013 Stillfotograf DK/Spillefilm
Skavengers 2012 Co-producer, Oversættelse DK/Spillefilm
Det hvide guld 2009 Associate producer DK/Kort fiktion
All About Anna 2005 Stills, Executive producer, Fotograf, Casting DK/Spillefilm
Femi-X and Beyond 2004 Instruktion, Manus, Stills, Producer DK/Dokumentarfilm
Slim Slam Slum 2002 Bademester DK/Spillefilm
Constance 1999 Executive producer DK/Spillefilm
Media vita in morte sumus 1993 Historie, Producer DK/Kort fiktion
Adam Hart i Sahara 1990 Instruktion, Foto, Producent DK/Kort fiktion
Enken 1990 Instruktion, Manus, Foto, Co-producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.