enda

Nicolas Cage

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spider-Man: Into the Spider-Verse 2018 Stemme U/Spillefilm
Unthinkable 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Trust 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Army of One 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Croods 2013 Grug U/Spillefilm
The Frozen Ground 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Joe 2013 Joe U/Spillefilm
Ghost rider 2 2012 Johnny Blaze U/Spillefilm
Troldmandens lærling 2010 Balthazar Blake U/Spillefilm
Season of the Witch 2010 Behmen U/Spillefilm
Knowing 2009 John Koestler U/Spillefilm
Bangkok Dangerous 2008 Joe, Producer U/Spillefilm
Ghost Rider 2007 Johnny Blaze/Ghost Rider U/Spillefilm
Next 2007 Chris Johnson, Produktion U/Spillefilm
National treasure: Book of secrets 2007 Ben Gates U/Spillefilm
World Trade Center 2006 John McLoughlin U/Spillefilm
Myremobberen 2006 Zoc U/Spillefilm
Lord of war 2005 Yuri Orlov U/Spillefilm
The weather man 2005 David Spritz U/Spillefilm
National treasure 2004 Ben Gates U/Spillefilm
Matchstick Men 2003 Roy Waller U/Spillefilm
The Life of David Gale 2003 Produktion U/Spillefilm
Windtalkers 2002 Joe Enders U/Spillefilm
Orkidé-tyven 2002 Charlie kaufman/Donald Kaufman U/Spillefilm
Kaptajn Corellis mandolin 2001 Capt. Antonio Corelli U/Spillefilm
60 sekunder 2000 Randall 'Memphis' Raines U/Spillefilm
Family Man 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Shadow of the Vampire 2000 Produktion U/Spillefilm
8 MM - Otte millimeter 1999 Tom Welles U/Spillefilm
Nattens skygger 1999 Frank Pierce U/Spillefilm
City of angels 1998 Seth U/Spillefilm
Snake eyes 1998 Rick Santoro U/Spillefilm
Con Air 1997 Cameron Poe U/Spillefilm
Face/Off 1997 Castor Troy U/Spillefilm
The Rock 1996 Stanley Goodspeed U/Spillefilm
Leaving Las Vegas 1995 Ben Sanderson U/Spillefilm
Det ku' ske for dig 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Livvagt for Tess 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Dødens kys 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Honeymoon i Las Vegas 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Vilde hjerter 1990 Sailor U/Spillefilm
Fire birds 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem har taget mine tænder? 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Arizona junior 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Lunefulde måne 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Den blå legende 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Peggy Sue blev gift 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Birdy 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Kapløb med månen 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Fingrene væk!! fra min pige 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.