enda

Nicolas Gaster

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hyde Park on Hudson 2012 Klip U/Spillefilm
The Woman Who Brushed Off Her Tears 2012 Klipper U/Spillefilm
Moon 2010 Klip U/Spillefilm
Welcome to the Rileys 2010 Klip U/Spillefilm
Venus 2006 Klip U/Spillefilm
The Mother 2003 Klip U/Spillefilm
Før regnen 1994 Klip U/Spillefilm
Just like a woman 1992 Klip U/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Klip DK/Spillefilm
Rosenkrans og Gyldenstjerne er døde 1990 Klip U/Spillefilm
En anden verden 1987 Klip U/Spillefilm
Sensommerdage 1987 Klip U/Spillefilm
En mand ser rødt 3 1985 Lyd U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.