enda

Nicole Kidman

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Destroyer 2019 Medvirkende U/Spillefilm
The Killing of a Sacred Deer 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Beguiled 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Genius 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Øjnenes hemmelighed 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Queen of the Desert 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Grace of Monaco 2014 Grace Kelly U/Spillefilm
The Railway Man 2013 Patti U/Spillefilm
Hemingway & Gellhorn 2012 Medvirkende Tv-film
Mød min "måske" kone 2011 Devlin Adams U/Spillefilm
Lagerfeld confidential 2010 Herself U/Dokumentarfilm
Rabbit Hole 2010 Becca, Producer U/Spillefilm
I have never forgotten you: The life & legacy of Simon Wiesenthal 2008 Stemme U/Dokumentarfilm
Australia 2008 Lady Sarah Ashley U/Spillefilm
Det gyldne kompas 2007 Mrs. Coulter U/Spillefilm
Margot at the wedding 2007 Margot U/Spillefilm
The Invasion 2007 Medvirkende U/Spillefilm
Tolken 2005 Silvia Broome U/Spillefilm
Forhekset 2005 Isabel Bigelow/Samantha U/Spillefilm
The Stepford wives 2004 Joanna Eberhard U/Spillefilm
Dogville 2003 Grace DK/Spillefilm
Dogville Confessions 2003 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
The Human Stain 2003 Faunia Farely U/Spillefilm
Tilbage til Cold Mountain 2003 Ada Monroe U/Spillefilm
In the Cut 2003 Produktion U/Spillefilm
The Hours 2002 Virginia Woolf U/Spillefilm
The Others 2001 Grace Stewart U/Spillefilm
Moulin Rouge! 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Eyes Wide Shut 1999 Alice Harford U/Spillefilm
Practical magic 1998 Gillian Owens U/Spillefilm
The Peacemaker 1997 Julia Kelly U/Spillefilm
Portræt af en kvinde 1996 Isabel Archer U/Spillefilm
To Die For 1995 Medvirkende U/Spillefilm
My life 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Skinnet bedrager 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Far and away 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Billy Bathgate - Gangsternes lærling 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Days of thunder 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Døden ombord 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Jul i vildnisset 1983 Medvirkende U/Spillefilm
BMX banden 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.