enda

Nicole Rivelli

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows 2016 Stillfotograf, 2. unit U/Spillefilm
While We're Young 2015 Stills U/Spillefilm
2 Days in New York 2012 Stills U/Spillefilm
What Maisie Knew 2012 Stills U/Spillefilm
A Late Quartet 2012 Stills U/Spillefilm
Hvad med Kevin? 2011 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.