enda

Nicolei Faber

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
13 2011 Casper, Fars ven DK/Kort fiktion
Brainy 2011 Mand DK/Kort fiktion
Blekingegade 2010 PET-betjent Tv-serie
Behaviour 2009 Lukas DK/Kort fiktion
Megaheavy 2009 Michael DK/Kort fiktion
Profetia 2009 Casper DK/Spillefilm
Preludium 2008 Medvirkende DK/Spillefilm
Manden og mågen 2007 Johan DK/Kort fiktion
Skyggen af tvivl 2006 Christian DK/Kort fiktion
Genskabelsen 2006 Mand DK/Kort fiktion
Ambulancen 2005 Politibetjent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.