enda

Niels Alsing

(1943 – 1986)

Skuespiller, født 30/4 1943 i Kolding, død 7/6 1986 - 42 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jane Horney 1985 Jan Winkler Tv-serie
Højt på en gren 1985 Medvirkende DK/Kort fiktion
Elise 1985 Medvirkende DK/Spillefilm
Kloakkernes rotter 1984 Medvirkende DK/Kort fiktion
Anthonsen 1984 Henrik Stahl Tv-serie
Rainfox 1984 Eggers DK/Spillefilm
Erindring om fremtiden 1981 Medvirkende Tv-film
Opgang 1979 Advokat Tv-serie
Sanct Hansaften-spil 1979 Medvirkende Tv-film
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Dørvagt i Magasin DK/Spillefilm
Strandvaskeren 1978 Fotograf Tv-serie
Matador 1978 Åge Kai Thomsen Tv-serie
Olsen-banden deruda' 1977 Vagtmand DK/Spillefilm
En enkelt til Waterloo 1976 Medvirkende Tv-film
Det begyndte med Mathilde 1976 En kavaler Tv-film
En by i provinsen 1976 Jørgen Rasmussen Tv-serie
Aladdin eller Den forunderlige lampe 1975 Selim Tv-serie
Dr. Lemmas problem 1975 Medvirkende Tv-film
Højt spil om tændstikker 1973 Medvirkende Tv-film
Gabriel 1973 Mand Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.