enda

Niels Andersen

(1942 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ambulancen 2005 Far / motorcyklist DK/Spillefilm
Hannah med H 2004 Hannahs far U/Spillefilm
Rembrandt 2003 Museumsdirektør DK/Spillefilm
Vejen til byen 1978 Direktøren DK/Spillefilm
Skyld 1973 Daniel Tv-film
I morgen, min elskede 1971 Løjtnant DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.