enda

Niels Barfoed

(1931 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Affæren i Prag 2009 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Silkevejen 2004 Christines far DK/Spillefilm
At gå op ad væggen 1997 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Søren Kierkegaard 1994 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Prins Piwi 1974 Politikommissær DK/Spillefilm
Privatlivets fred 1973 Medvirkende Tv-film
Farlige kys 1972 Psykiater DK/Spillefilm
Sommerkrig 1965 En tjener DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.