enda

Niels Bokkenheuser

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire - i stor stil! 2006 Co-producer DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Co-producer DK/Spillefilm
Inkasso 2004 Co-producer DK/Spillefilm
Motormagasinet 2004 Lyd Tv-serie
Baby 2003 Associate producer (postproduktion) DK/Spillefilm
One Hell of a Christmas 2002 Executive producer DK/Spillefilm
Karrusel 1998 Producent Tv-serie
De udenforstående 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den vide verden 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
De flyvende djævle 1985 Lyd DK/Spillefilm
Mor er major 1985 Lyd Tv-serie
Busters verden 1984 Lyd DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Lyd DK/Spillefilm
Zappa 1983 Lyd DK/Spillefilm
Der er et yndigt land 1983 Lydmix DK/Spillefilm
Thorvald og Linda 1982 Lyd DK/Spillefilm
Honninghuset 1982 Lyd DK/Dokumentarfilm
Her ligger landet med grønne marker 1982 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hotel of the stars 1981 Lyd DK/Dokumentarfilm
Langturschauffør 1981 Tonemester DK/Spillefilm
Pigen fra havet 1980 Lyd DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Lyd DK/Spillefilm
Charly og Steffen 1979 Lyd DK/Spillefilm
At danse Bournonville 1979 Lyd DK/Dokumentarfilm
En rig mand 1979 Dubbing og mix DK/Dokumentarfilm
Vinterbørn 1978 Lyd DK/Spillefilm
Alt på et bræt 1977 Lyd DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Lyd DK/Spillefilm
Den korte sommer 1976 Lyd DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Toneassistent DK/Spillefilm
Spøgelsestoget 1976 Assistent DK/Spillefilm
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Toneassistent DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål 1975 Toneassistent DK/Spillefilm
Sønnen fra Vingården 1975 Toneassistent DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Toneassistent DK/Spillefilm
Mig og mafiaen 1973 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.