enda

Niels Erik Otto

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En epidemi af røg 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bly for livet 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Byer af smog 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det onde støv 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
En forudsigelig katastrofe 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jøden og arieren 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
At gå op ad væggen 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ernst og lyset 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Blomsterfangen 1996 Lyd, 2. unit DK/Kort fiktion
Viktor og Viktoria 1993 Lyd DK/Spillefilm
Portræt af: Lars von Trier 1991 Lyd Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.