enda
Person

Niels Hauge

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
I Walk 2020 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
John og Mia 2002 Lyddesign DK/Kort fiktion
6 onsdage 2001 Musik DK/Kort fiktion
Helgoland 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den højeste straf 2000 Foto DK/Dokumentarfilm
Pink Prison 1999 Lyd DK/Spillefilm
Antenneforeningen 1999 Toneassistent DK/Kort fiktion
Nattegn - en film om Peter Laugesen 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
Patrioterne 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
Blomsterfangen 1996 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Nattens syn 1995 Musik DK/Kort fiktion
Smukke dreng 1993 Fotografassistent DK/Spillefilm
Chronicle 1992 Musik DK/Eksperimentalfilm
Russian pizza blues 1992 Fotograf DK/Spillefilm
History of the Moving Picture 1990 Foto DK/Eksperimentalfilm
Kys mor, skat! 1990 Musik, Fotografassistent DK/Kort fiktion
Perfect World 1990 Fotografassistent DK/Eksperimentalfilm
En afgrund af frihed 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Medvirkende DK/Spillefilm