enda

Niels Heie

(1946 – )

Instruktør og lektor. Uddannet på Den Danske FIlmskole 1968.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skarpretteren 1972 Produktionsleder DK/Eksperimentalfilm
Hej Stine! 1970 Produktionsleder DK/Spillefilm
Damernes ven 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kys til højre og venstre 1969 Assistent DK/Spillefilm
Havnsø 1968 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Talent 1967 Instruktion DK/Kort fiktion
Sangerinden 1967 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Brevet 1967 Foto DK/Kort fiktion
Det blå billede 1967 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.