enda

Niels-Henning Ørsted Pedersen

(1946 – 2005)

Bassist. Født 27/5 1946, død 19/4 2005.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blues for Montmartre 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Marilyn Mazur - queen of percussion 2006 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Dexter Gordon - More Than You Know 1996 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Springflod 1990 Musiker DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Musiker DK/Spillefilm
Ny dansk energi 1982 Musik DK/Dokumentarfilm
Den dobbelte mand 1976 Musiker DK/Spillefilm
Robert Jacobsen 1974 Orkester DK/Dokumentarfilm
Drengen og månen 1968 Musik DK/Kort fiktion
Herning 1965 1966 Bas DK/Eksperimentalfilm
Stopforbud 1963 Medvirkende, Bas DK/Dokumentarfilm
Sekstet 1963 musiker DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.