enda

Niels Holstein Kaa

Instruktør. Født 7/1 1986 i Jelling. Uddannet fra Super 16, årgang 8 (2013-2016). Har skrevet og instrueret diverse kortfilm, blandt andet i samarbejde med Filmværkstedet/DFI, Nordisk Film og Zentropa. Debuterede i 2016 med spillefilmen ”Kærester”, der bla. har konkurreret på Sao Paulo Int. Film Festival og på Slamdance i Utah, hvor den blev præmieret med festivalens 2. plads i form af en Honorable Mention.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kærester 2016 Instruktion DK/Spillefilm
Livø 2016 Instruktion DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 Instruktion DK/Kort fiktion
Sidste weekend 2013 Instruktion DK/Kort fiktion
Wanker 2012 Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.