enda

Niels Jensen

(1929 – 2010)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Niels Jensen og Neorealisterne 2014 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Dansk stumfilm 1994 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Perfect World 1990 Konsulent DK/Eksperimentalfilm
Manden fra Mallorca 1984 Roger Jansson U/Spillefilm
Privatlivets fred 1973 Medvirkende Tv-film
Højskolejournal 1969 1969 Andre credits DK/Dokumentarfilm
Vesterhavsdrenge 1950 Frederik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.