enda

Niels Kjær Olsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cloud Chamber 2013 Visual effects Interaktive projekter
Monsterjægerne 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Gaven 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Belysningsassistent Tv-serie
Allegro 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Vildt 2004 Belyser DK/Kort fiktion
Gaden 2003 Scripter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.