enda

Niels Lomholt

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
1952 C/-og en skibskatastrofe 1992 Instruktion, Manus, Producent DK/Eksperimentalfilm
A taste 1989 Instruktion, Manus, Produktion DK/Kort fiktion
Afløb 1989 Instruktion, Manus, Produktion, Foto, Klip, Lyd, Tonemester DK/Eksperimentalfilm
Lenins fod i døren 1989 Instruktion, Manus, Produktion, Foto, Klip, Tonemester DK/Dokumentarfilm
Bitter Pestilens 2 1988 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Wir sassen im Boot 1985 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.