enda

Niels Lyster

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Christas mareridt 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Mand eller mus 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Anklaget for mord 2010 Klipper DK/Dokumentarfilm
Blekingegadebanden 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Kampen om kemikalierne 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Spor af tid 1995 Manus, Foto DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.