enda

Niels Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Yallahrup færgeby 2007 Produktionsleder Tv-serie
Jul i verdensrummet 2006 Produktionsleder Tv-serie
Monberg & Tuxen 2004 Produktionsleder Tv-serie
Rembrandt 2003 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Baby 2003 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Arven 2003 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.