enda

Niels Rothenborg

(1922 – 1992)

Komponist. Dannede par med skuespillerinden Birgitte Reimer.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mord for åbent tæppe 1964 Musik DK/Spillefilm
Koen og kamelen 1963 Musik DK/Dokumentarfilm
Harry og kammertjeneren 1961 Musik DK/Spillefilm
5 minutter nu 1950 Musik DK/Dokumentarfilm
Nordsø Sild 1950 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.