enda

Niels Schwalbe

(1944 – )

Instruktør, producent. Født 28/10 1944. En del af den eksperimenterede filmgruppe ABCinema. Begyndte som ung på Laterna Film som instruktørassistent og filmklipper.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tekno Love 1989 Medvirkende DK/Spillefilm
Tilegnet Janne 1974 Foto DK/Dokumentarfilm
Filmdagbog fra Thy 1972 Instruktion, Manus, Produktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Eftersøgningen 1971 Instruktion, Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Universitetet besat 1970 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Dyrehaven, den romantiske skov 1970 Klip DK/Dokumentarfilm
Ang.: Lone 1970 Medvirkende DK/Spillefilm
Aktion - Den antikommercielle ungdomsuge i København 1969 1969 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
We 1969 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Stormen på Sofiegården 1969 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Dyrehavefilmen 1969 Foto DK/Eksperimentalfilm
Krag-filmen 1969 Foto DK/Eksperimentalfilm
Ofelias blomster 1968 Klip DK/Eksperimentalfilm
Skrammellegepladsen 1967 Lydassistent DK/Dokumentarfilm
Ulandsfrivillig 1967 Lydassistent DK/Dokumentarfilm
Choices Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.