enda

Niels Skovgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blyppernes første år 1999 Special effects Tv-serie
Operation Negerkys 1996 Special effects Tv-serie
Riget 1994 Special effects DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1992 Special effects Tv-serie
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Special effects Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Special effects Tv-serie
Duksedrengen 1989 Special effects Tv-serie
Paradis retur 1964 Læderjakke (Alex) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.