enda

Niels Träff

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2019 Compositing U/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Compositing DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Compositing DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Compositing DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Compositing DK/Spillefilm
Grethe 2017 Visual effects Tv-serie
Juleønsket 2015 VFX artist Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.