enda

Per Nielsen

(1937 – 1994)

Instruktør, producer af børne-tv og dukkefører. Født 2/10 1937, død 22/7 1994.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Familien Fab 1985 Producer, Dukkedesign Tv-serie
Skrumpen fra det ydre rum 1983 Manus Tv-serie
Avisen 1982 Producer Tv-serie
Kirkebakke boligby 1977 Instruktion, Producer Tv-serie
Jullerup Færgeby 1974 Instruktion Tv-serie
Vinterbyøster 1973 Instruktion, Producer Tv-serie
Sørøver Sally 1969 Instruktion, Produktion Tv-serie
Legestue 1969 Manuskript Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.