enda

Nikita Mikhalkov

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Citadel 2011 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Exodus - Brændt af Solen 2 2010 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
12 2007 Instruktion, Medvirkende, Manuskript U/Spillefilm
Barber Of Siberia 1998 Instruktion
Urga - kærlighedens tegn 1990 Instruktion U/Spillefilm
Sorte øjne 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Oblomov - verdens mest dovne mand 1980 Manus U/Spillefilm
Romance i Moskva 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.