enda
Person

Nikolaj Egelund

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Vrede 2016 Komponist DK/Dokumentarfilm
Det andet liv 2014 Komponist DK/Spillefilm
2 piger 1 kage 2013 Musik DK/Kort fiktion
Jagten 2013 Komponist DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Komponist DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Musik DK/Spillefilm
Freeway 2005 Musik DK/Dokumentarfilm
Uhyret 2005 Musik DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 Musik DK/Kort fiktion
Livsforsikringen 2002 Musik DK/Kort fiktion
It''s All About Love 2002 Musik DK/Spillefilm
The Zookeeper 2001 Musik U/Spillefilm
Den højeste straf 2000 Musik DK/Dokumentarfilm
Solen er så rød 1999 Musik DK/Kort fiktion
Et øjeblik 1999 Musik DK/Dokumentarfilm
Det store flip 1997 Musik DK/Spillefilm
Let''s Get Lost 1997 Musik DK/Spillefilm
Blomsterfangen 1996 Musik DK/Kort fiktion
De største helte 1996 Musik DK/Spillefilm
Drengen der gik baglæns 1994 Musik DK/Kort fiktion
Sidste omgang 1993 Musik DK/Kort fiktion
Slaget på tasken 1993 Musik Tv-film
Take It Easy 1986 Herbert DK/Spillefilm
Musik År Film Funktion
Pyrus på pletten 2000 Pyrus på pletten Musikproducer
Pyrus på pletten [Score] 2000 Pyrus på pletten Musikproducer
Cool jul 2000 Pyrus på pletten Musikproducer
Det store flip [Score ] 1997 Det store flip Komponist
Let''s Get Lost [Score] 1997 Let''s Get Lost Komponist
Tema 1996 De største helte Komponist
Mia græder 1996 De største helte Komponist
Broen 1996 De største helte Komponist
Regnvejret 1996 De største helte Komponist
Hotellet 1996 De største helte Komponist
Elgen 1996 De største helte Komponist
Forlader Peter 1996 De største helte Komponist
Lufthavnen 1996 De største helte Komponist
Hytten 1996 De største helte Komponist
Liget 1996 De største helte Komponist
Bjarnes tema 1996 De største helte Komponist
Outro 1996 De største helte Komponist
Slutning 1996 De største helte Komponist