enda

Nikolaj Egelund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vrede 2016 Komponist DK/Dokumentarfilm
Det andet liv 2014 Komponist DK/Spillefilm
2 piger 1 kage 2013 Musik DK/Kort fiktion
Jagten 2013 Komponist DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Komponist DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Musik DK/Spillefilm
Freeway 2005 Musik DK/Dokumentarfilm
Uhyret 2005 Musik DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 Musik DK/Kort fiktion
Livsforsikringen 2002 Musik DK/Kort fiktion
It's all about love 2002 Musik DK/Spillefilm
The Zookeeper 2001 Musik U/Spillefilm
Den højeste straf 2000 Musik DK/Dokumentarfilm
Solen er så rød 1999 Musik DK/Kort fiktion
Et øjeblik 1999 Musik DK/Dokumentarfilm
Det store flip 1997 Musik DK/Spillefilm
Let's Get Lost 1997 Musik DK/Spillefilm
Blomsterfangen 1996 Musik DK/Kort fiktion
De største helte 1996 Musik DK/Spillefilm
Drengen der gik baglæns 1994 Musik DK/Kort fiktion
Sidste omgang 1993 Musik DK/Kort fiktion
Slaget på tasken 1993 Musik Tv-film
Take It Easy 1986 Herbert DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.