enda

Nikolaj Groth

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Værelse til leje 4:6 2018 Jonas Fiktionsserie
Værelse til leje (oversigt) 2018 Jonas Fiktionsserie
Mens vi lever 2017 Tobias Ilsøe DK/Spillefilm
En-to-tre-nu! 2016 Jeppe DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Jeppe Madsen Tv-serie
Fasandræberne 2014 Thomas DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Jeppe Madsen Tv-serie
Rita 1 2012 Jeppe Madsen Tv-serie
Mille 2009 Bølle Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.