enda

Nikolaj Storgaard Mortensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cutterhead 2019 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Kina 2019 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Brakland 2018 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Altmuligmand 2017 Assisterende instruktør DK/Kort fiktion
Shelley 2016 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Instruktørassistent Tv-serie
Rytteriet II 2013 Instruktørassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.