enda

Nille Leander

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broen 3 2015 Fotograf, 2. unit Tv-serie
Broen 2 2013 Fotograf, 2. unit Tv-serie
Happy End 2012 Stills U/Spillefilm
Håbets havn 2012 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Dokumentarfilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Stills DK/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Stills U/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Stills DK/Spillefilm
Spring for livet 1997 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.